Reserveren

Registreren kan via deze link. Je kan een bubbel van maximaal tien personen reserveren (volwassenen en kinderen samen), of je kan opteren voor een halve bubbel van maximaal vijf personen. In dat geval deel je je sanitair met maximum vijf andere campinggasten.

Je betaalt €600 per week voor een hele bubbel en €300 per week voor een halve bubbel.

Je kan je inschrijven voor volgende data:

  • maandag 3 augustus tot en met vrijdag 7 augustus
  • maandag 10 augustus tot en met vrijdag 14 augustus
  • maandag 17 augustus tot en met vrijdag 21 augustus

Er is gratis parkeergelegenheid vlak naast het kampeerterrein.

Er zal geen campingwinkel aanwezig zijn op De Kemping, maar je kan wel dagelijks je benodigdheden bestellen. De bestellingen worden geleverd tot aan de camping. Aan onze bar kan je terecht voor een drankje en één avond per week voorziet de organisatie een maaltijd tegen betaling. Vlakbij De Kemping is er een brasserie. De supermarkt bevindt zich op ongeveer vijf kilometer afstand. 

Aangezien productiehuis De chinezen een documentairereeks van het traject van de jongeren maakt voor Eén, kan je gefilmd worden tijdens je verblijf op De Kemping!

Tot slot: Heb je toevallig thuis nog 50 tuinmeubels, vijf zeecontainers, 300 meter lampions of ander bruikbaar materiaal van een geannuleerd festival of zomerbar liggen? Stuur dan een mailtje naar info@dekemping.be en wij kunnen het misschien wel een tweede leven geven op De Kemping!